Los

nov 05

Los

Eindelijk is het zover en kunnen we onze nieuwe kraker lanceren! Met het feestelijke ‘Los’ kiezen we dit jaar voor een meer dansbaar, up-tempo nummer met ook nog eens een hoog meezinggehalte. Moeder overste heeft ons na carnaval 2017 “onder yoga” gedaan en daar is de inspiratie voor het nieuwe nummer ontstaan. Wij hebben d’r weer zen an! Jullie ook?

YogaTV

okt 09

YogaTV


Tijdens onze vakantie in India kwamen we Moeder Overste tegen. Zij was daar op retraite om bij te komen van alle drukte van afgelopen carnaval. In haar zoektocht naar innerlijke rust is ze samen met ons in contact gekomen met Klazien, de Groningse yogadocente. Zij was daar op dat moment aanwezig voor een masterclass yoga. Nou leek het ons een leuk idee om de nonnen uit te nodigen voor een cursus yoga, als dank voor het vele werk dat ze voor ons verzet hebben.

Roze Zaterdag

jul 03

Roze Zaterdag

Wat was het supergezellig op de Roze Zaterdag in Den Bosch! Onze nonnen waren ook weer van de partij en Moeder Overste was duidelijk in haar nopjes daar aan de voet van de Sint Jan. Zo erg zelfs dat ze het kleurrijke publiek haar zegening heeft gegeven. Wij hebben ervan genoten en het was een feestje dat we niet snel zullen vergeten!

De Dorini’s bij wegmisbruikers

apr 24

De Dorini’s bij wegmisbruikers

Met de dweilradio op volle kracht, onze nonnen op de achterbank en de kiesjekraker-trofee in de hand reden we in Goirle de politiefuik in. Gelukkig zat onze immer coole, zingende en stressbestendige politie-agente Chris10 achter het stuur en met volle kracht blies zij de alcoholtester naar een dikke vette prima. Helaas te laat bij het optreden (en dat lag niet alleen aan de alcoholcontrole) maar dat mocht de pret niet drukken want het was weer super bij Ome Neeff!

De Dorini’s winnen kiesjekraker 2017

apr 23

De Dorini’s winnen kiesjekraker 2017

Het is gelukt! We hebben de kiesjekraker-trofee weer mee naar Boxtel genomen! Nadat we non-stop in de gouden zone hebben gestaan met “de nonnen uit het zuiden” bleek dat we met meer dan 600 stemmen verschil hebben gewonnen. Daarom aan alle stemmers: super, SUPER bedankt! Wat was het hartverwarmend om te horen dat er zoveel mensen ons gesteund hebben en dat maakte deze carnaval ook echt een carnaval met een gouden randje. Ons jubileumjaar kan zeker niet meer stuk!