Over De Dorini's

DeDorinis-2022-02

De Dorini’s

De Dorini’s…hè wa? Het is er toch maar eentje? Ja klopt!
Maar ooit waren het er 2 en toen was het de keuze tussen De Dorini’s of De Christini’s. Gelukkig is het de eerste variant geworden want Christien hield het voor gezien. Daarna nam Marlou de microfoon over en samen hebben ze in heel wat café’s het licht aan zien gaan. Aan al het mooie komt een eind en maakt weer plaats voor nieuwe mooie dingen.
Marlou hing de microfoon in de wilgen om meer tijd voor haar zoontje te hebben en Dorien kon het zingen nog niet laten dus die ging nog lekker door.
Vandaar dat De Dorini’s nu alleen nog uit Dorien bestaat. Maar ze luistert ook naar Dorini, Dorien of Dorien van De Dorini’s. De Dorini’s bestaat vanaf 2007 en is ontstaan op de Tilburgse Kermis (en ja, er was al de nodige alcohol genuttigd). Inmiddels zijn we heel wat jaren, de nodige carnavalskrakers en carnavalskaters verder en is De Dorini’s een all-round feestartiest met het nodige feestrepertoire. Dus kan je feestje wel wat gezelligheid gebruiken, boek dan De Dorini’s….Dorien….of Dorien van De Dorini’s 🙂

 

DE DORINI’S
dedorinis@dedorinis.nl
+31629331523